Blog aishaDIYanything.........
Macam-macam ada.....
Coretan untuk knowledge sharing....
Konsep Do-It-Yourself n Handmade...
Perkongsian Pengalaman Hidup.......
dan apa-apa jer la.......

Sila Klik Iklan Yang Anda Minat

Don't forget to be my follower...... i will follow u back.....

If u become my follower..... i follow u back.....

Thursday, July 1, 2010

Saya Betty, Yang Hodoh

Pasti ramai yang masih ingat dengan drama nie kan.... Ingat lagi dulu drama ni cukup popular la kat rumah aisha...... pasti menunggu saat ditayangkan setiap hari di NTV7...... Betulkan NTV7 ke tv lain......

Memang hodoh pun watak betty tue..... ngan gaya pakaian, cara jalan, cara cakap memang hodoh la.... pandai sungguh betty bawa watak nie..... Pastu watak heronya yang bernama Armando....... Handsome kan Armando tue.... hehehe... Masa tayangan drama nie gile dekat hero yang ala - ala komedi dan romantik nie.... Ingat lagi satu babak romantik antara Armando dan Betty nie waktu bersama....kenapa la Betty leh tidor ngan Armando.. tapi aisha suka tengok couple nie walaupun banyak halangan....
Bila betty nie dapat nasihat dan tunjuk ajar dari kawan-kawan dia, hari demi hari dia jadi lebih cantik... dan sehingga ke satu peringkat bila rambut dia dah lurus aisha happy sangat sebab dia dah cantik... ghairah sangat tengok dari hodoh kepada cantik.... hebatkan pengarah drama nie... Drama nie betul-betul meninggalkan kesan kepada sesiapa yang menonton.

Drama ni bertajuk Yo Soy Betty, La Fea dan dalam bahasa melayu Saya Betty, Yang Hodoh. Genre drama popular nie adalah komedi dan romantik...... dan baru sekarang aisha tau yang drama nie dari negara colombia...... Nama betul Betty dalam drama nie Beatriz Pinzon Solano..... Teringat plak aisha pada Solano ayah kepada Betty dan wataknya lebih kurang jer.... Konon-kononnyer Betty nie turun baka ayahnya la..... lawak kan.... hehehe
Pelakon betty ni sebenarnya bernama Ana Maria Orozco.... Armando plak nama Jorge Enrique Abello........ bagi aisha dua watak ni je yang penting..... watak utama...... best sangat la terasa macam nak tonton lagi cerita nie tapi tak ada stesyen tv yang nak tayangkan.........
Tag drama Yo Soy betty La Fea : El Mundo se enamorarĂ¡ de ella yang bermaksud Dunia akan jatuh cinta kepadanya

No comments:

Related Posts with Thumbnails