Blog aishaDIYanything.........
Macam-macam ada.....
Coretan untuk knowledge sharing....
Konsep Do-It-Yourself n Handmade...
Perkongsian Pengalaman Hidup.......
dan apa-apa jer la.......

Sila Klik Iklan Yang Anda Minat

Don't forget to be my follower...... i will follow u back.....

If u become my follower..... i follow u back.....

Wednesday, July 14, 2010

Jom Rileks Dengan Pemandangan Taman Tasik Taiping Di Waktu Pagi....

Lama aisha tak buat entri.... minggu nie sibuk sikit.... hari nie aisha cuti n aisha ada entri menarik untuk semua....

Bangun aje pagi td selepas solat subuh teringin plak rasa nak tengok pemandangan...
So... tanpa berfikir panjang terus ambil empat benda penting

Beg
Handphone
Camera
Kunci kereta

Untuk tatapan semua nie la pemandangan Taman Tasik Taiping di waktu pagi...
aisha keluar seawal jam 0645 pagi....
tenang jugak la keluar seorang diri tanpa di ganggu...




pic nampak tak berapa terang sebab masa nie kire gelap lagi la..
tapi ada nilai estetikanya




nampak tak yang cam gunung tue...
aisha rasa tue la banjaran titiwangsa..
ingat2 lupa la kan ada belajar dulu dalam geografi....




cantik tul taman tasik nie...
tadi rasa cam tak nak balik jer...




bayang2 pokok tue sendiri pun still ada lagi.....
If campak satu batu... bayang tue pun hilang la...hehehe




Kira kat tengah yang ada pokok tue cam pulau la dikelilingi ngan laut..
sempat lagi aisha berangan waktu tue....




masa nie tengah jalan nak balik dah...
nampak satu bukit pastu aisha pun panjat....
last jumpa lokasi nie......




nampak tak cahaya tue...
tue cahaya lampu kereta yang lalu lalang
gelap lagi masa nie....




cantik tak gambar nie.....
matahari baru nak naik masa nie


ni aje la gambar2 menarik yang aisha sempat tangkap.....
tengah dok leka snap gambar ada mamat nie yang nampak cam curiga jer.....
dengan pk menggunakan otak kanan yang merepek nie....

" baik cepat blah dah la bawa beg nanti kena ragut plak
orang lain tak ada pun bawa beg
aku je sorang pelik bawa beg pagi2 p jalan2"

Dengan hati yang berdebar aisha teruskan langkah dengan laju terus menuju ke kereta.
tiba2 ada orang betul2 belakang aisha
terkejut beruk sampai aisha tarik peluk beg
jantung rasa nak tercabut
rupa-rupanya.....


Orang tengah jongging nak melintasi aisha.....
hampeh tul la....

untuk semua pembaca entri nie..
aisha selamat pulang pada jam 0740 pagi
alhamdulillah
Kihkihkihkihkihkihkih


tue la pengajaran....
keluar lagi sorang2 awal pagi....
pengajaran untuk semua wanita di luar sana
Pastikan anda berteman walau kemana sahaja destinasi anda




3 comments:

Wan_hazel said...

tempat nie law waktu ptg mesti cantek g kan...huhuu...bez gak law snap photo kat sini,,,tp wan duk sawak tak dpat lah nak g sane..hehehe

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

sangat cantik..
tapi selalu ada bnyk monyet..
pernah kene kejar dgn monyet dekat sini..
hohoho~

AishaDIYanything said...

nanti aisha try snap gambar waktu petang plk... pastu nak tengok ada monyet tak cam cik Put Put cakap.....hehehehe

Related Posts with Thumbnails